Wie ben ik

Mijn naam is Angelien van den Nouweland en in de zomer van 2019 ben ik in Moerkapelle gestart met mijn eigen massagepraktijk. Na een klein jaar te hebben gewerkt als masseur in Bleiswijk en Waddinxveen wil ik massages vanuit huis aanbieden.

 

Ik ben afgestudeerde fysiotherapeut, na een paar jaar kwamen er andere uitdagingen op mijn pad in ons familiebedrijf (rozenkwekerij). Na een aantal jaren begonnen mijn handen te kriebelen om aan de slag te gaan, nu niet dus als fysiotherapeut, maar als masseur.

 

In mijn massage praktijk kun je terecht voor een goede sportmassage, een klacht gerelateerde massage, bindweefselmassage en cosmetische bindweefselmassage.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel verder op mijn website. Dan hoop ik jou binnenkort te mogen begroeten in mijn praktijk aan de Kerkstraat in Moerkapelle.

 

Diploma’s:

Medical Taping – maart 2019

Cosmetische bindweefselmassage – maart 2019

Orthomoleculaire therapeut volgens de klinische psych-neuroimmunologie  – maart 2018

Medische basiskennis – februari 2018

Fysiotherapeut – juli 2007